Verschillende soorten chapewerken

Als u een vakman zoekt die u kan helpen met uw chapewerken in Bekegem of omstreken dan moet u vertrouwen op de diensten van Chappewerken Maene. Dit bedrijf biedt een passende oplossing voor elke ondergrond. Zaakvoerder Geert Maene stelt alles in het werk om een kwaliteitsvol en duurzaam resultaat af te leveren. Met zijn veertig jaar ervaring in de bouwsector kan dat ook niet anders. Chappewerken Maene legt chape in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.

Cementchape

Cementchape is de traditionele chape die door elke vakman en doe-het-zelver gelegd wordt. Als u staat maakt op de kunde van Chappewerken Maene bent u wel gegarandeerd van een zeer doeltreffende uitvoering van de werken.

Duremite Compound Chape

Het is mogelijk om de standaard cementchape te optimaliseren door er Duremite Compound Chape aan toe te voegen. Die pasta zorgt ervoor dat de chape tot 50% sterker wordt. Het is vooral aan te raden om Duremite Compound Chape te gebruiken op moeilijkere oppervlakten zoals dunne lagen of vloeren met vloerverwarming.

Image module

Sneldrogende chape

Bent u in tijdsnood? Dan is sneldrogende chape de ideale oplossing. Deze chape heeft een zeer snelle droogtijd wat ideaal is als u vlug een parket moet leggen. Er zijn verschillende producten beschikbaar die helpen om sneldrogende chape in een mum van tijd droog te krijgen.

Hellingchape

Hellingchape is een cementchape die speciaal ontworpen is voor platte daken, laat u dus niet misleiden door de naam! Het is een uitermate geschikte manier om regenwater af te leiden naar de dakgoot en het wordt steeds populairder omdat het ook kan gebruikt worden voor daken met zonnepanelen. Ook opritten en terrassen kunnen met hellingchape gelegd worden.

Vrijblijvende offerte

U ziet: voor uw isolatiewerken , isolatievloeren en chapewerken in Bekegem en Ichtegem moet u bij Chappewerken Maene zijn. Maak een afspraak en dan komt Geert langs om alles vrijblijvend op te meten en een gratis offerte op te stellen.